HERZ 1000 Bypass-test, sarok kivitelű kétcsöves kétpontos radiátorszelep, 1/2" x G3/4" (1718914)

HERZ 1000 Bypass-test, sarok kivitelű kétcsöves kétpontos radiátorszelep, 1/2" x G3/4" (1718914)

7 980 Ft

Ajánlataink a termékre

 

HERZ 1000 Bypass-test, sarok kivitelű kétcsöves kétpontos radiátorszelep, 1/2" x G3/4" (1718914)

100.000 Ft rendelés fölött ingyenes szállítási lehetőség!

7 980 Ft
+ 1 400 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
kazanwebshop.hu
Termékleírás
Kétcsöves Herz sarok alsó kétpontos radiátorszelep eurokónuszos csatlakozással. A szeleptest lehetővé teszi, hogy falból álljunk ki a bekötéshez, így a radiátor alatti takarítás nincs akadályozva és esztétikusabb a bekötés. A fölső szeleptestet külön kell megvásárolni.

HERZ 1000 Bypass-test, sarok kivitelű kétcsöves kétpontos radiátorszelep, 1/2" x G3/4" Bypass egység kétcsöves rendszerhez, 100%-os vízosztással, a szelep elzárható és szabályozható. Kétcsöves vízfűtéses rendszerekhez, amelyek kalibrált acél-, réz- vagy műanyag csövekből készülnek. Rendszerfelújításnál (fűtőtestcserénél vagy lemezes fűtőtestek tagjainak cseréjénél) VT-szelepek helyett. A kétcsöves Bypass test a fűtővíz 100%-át átáramoltatja a radiátoron. Kétpontos radiátorszelep elemei A fűtőtest-csatlakozó készletek szabályozószelepből, csatlakozócsőből, bypass egységekből és csőcsatlakozásokból állnak. Valamennyi alkotóelem nikkelezett kivitelű és az igényeknek megfelelően egymással kombinálhatók. Az egyes alkatrészeket, szerelvényeket külön kell megvásárolni. A bekötési irányokra figyelni kell! A Bypass szelep csak akkor működik rendeltetés szerűen, ha az előremenő és visszatérő csonkok folyási iránynak megfelelően vannak bekötve. Helytelen bekötés esetén a radiátor nem fog megfelelően fűteni. Az előremenő csonk a radiátorszelep radiátorhollander felőli oldalán található. Ha régi rendszernél nem tudjuk eldönteni, hogy melyik az előremenő vezeték, akkor segíthet ha a fűtési osztónál megbontjuk a kötést és a csőbe levegőt fújunk, ezáltal a radiátornál kitudjuk választani, hogy melyik cső az előre menő, vagy a visszatérő. Egycsöves rendszernél ehhez természetesen meg kell találni az első radiátort ami az osztóról kapja a vizet. Műszaki adatok
  • Típus: HERZ 1000
  • Funkció: Kétpontos radiátorszelep
  • Csatlakozó méret: 1/2"x G3/4"
  • A bekötési csonkok tengelytávolsága 40 mm
  • Elzárható szeleptest
  • Átkötőcső csatlakozó mérete 15mm
  • Előremenő csonk a radiátorhollander felőli oldalon


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.